49
Следвайте ни

Кметът на "Западен" удря рамо на детски градини за скъпия ток

viber icon

Кметът на „Западен“ Димитър Колев се срещна с директорите на детските градини в района. Основна тема на разговорите бе високата цена на електроенергията.

Ръководствата на детските заведения изразиха безпокойството си от все по-високите сметки за ток, които получават заради покачването на цената на електроенергията. Те разкриха, че разходите им са се повишили неколкократно през последните месеци. На срещата бяха обсъдени начини за спестяване на електроенергия, като бяха дадени за пример добри световни практики за това. 

Кметът Димитър Колев и заместникът му Димитър Караилиев увериха присъстващите, че имат пълната им подкрепа и че ще направят всичко, което е в правомощията им, за да помогнат за облекчаване на ситуацията. На разговора бяха обсъдени и други важни текущи проблеми, с които детските заведения често се сблъскват.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Андрей

Андрей

14.01.2022 | 16:11

Кмете, Здравко, навън е плюс 8 градуса а около хотел Марица където всичко е разкопано заради водния цикъл никой не работи.Здравко защо ни го причиняваш? Разровихте всичко и го оставихте в калища...Защо Здравко мразиш избирателите си и ни остави в кал посред зима...времето е хубаво защо не се работи?Мразиш ли ни Здравко?

Отговори
1 0
пиене на кафе

пиене на кафе

14.01.2022 | 14:33

И как точно им удря рамо?!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?