Следвайте ни

Кметът на "Тракия" стартира "зелена" приемна за граждани

viber icon

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров стартира приемна на открито. Първата от тях ще се проведе утре – 20.05.2020 г., сряда, от 10.30 часа пред сградата на районното кметство на бул. „Освобождение” 63 в Пловдив с предварително записани граждани. 

„Заради пандемията с коронавируса през месец март бяха преустановени приемните дни. През това време използвахме всички канали за комуникация от дистанция с жителите на района– телефон, социални мрежи, онлайн платформи. Нищо обаче не може да замени прекия контакт и срещите очи в очи”, коментира кметът на „Тракия” Костадин Димитров. Той допълни, че има казуси, които изискват директна комуникация и чиито решения не търпят отлагане. 

„Зелените” приемни ще се провеждат при спазване на социална дистанция и на всички предписани мерки срещу COVID-19. Телефонът за записване за приемните дни е 032 68 27 27.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Славчо

19.05.2020 | 15:48

Поредното много "УМНО" съобщение на Кмета на Тракия който иначе от много години живее в Белащица. Иначе навсякъде се хвали че Тракия е най-добрия район за живеене а той от както стана кмет на района избяга от там. Защо не живее в най добрия район а в Белащица .Говори се и че няма висше образование . .Помолете го от Марица да ви покаже дипломата за висше. В другите райони на Пловдив е подобно положението май .

Отговори
2 0

Николови

19.05.2020 | 15:24

Да си жив и здрав кмете!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?