Следвайте ни

Кметът на "Тракия" дойде с ротвайлера Боно на откриването на площадката за кучета СНИМКА

viber icon

Кметът на "Тракия" Костадин Димитров дойде днес на откриването на обновената площадка за разходка на кучета в Парка на репресираните с домашния си любимец Боно.  Тригодишният ротвайлер показа завидно спокойствие, когато приближи ограденото пространство, на което се бяха събрали повече от 15 кучета от различни породи и техните стопани. 

На моменти обаче Димитров едва удържаше тригодишния Боно, който се оказа много социален и поиска да общува с всяко четириного наоколо.

"Обновената площадка в Парка на репресираните е дарение. Така са направени абсолютно всички площадки в "Тракия". Те не струват нито стотинка на данъкоплатеца", каза пред "Марица" Костадин Димитров.  И допълни, че средствата, които има кметството, ги инвестира за детски площадки в парковете.  

Обновената площадка вече е по-безопасна за кучетата. Тя е с фундамент, няма опасност куче да се промъкне изпод оградата и да напусне площадката.

На откриването днес бе инструкторът-треньор Галя Конзова, която направи демонстрация с две от кучетата си белгийски овчарки. Тя сподели с присъстващите стопани на четириноги тайни за доброто общуване между кучето и човека, даде и важни съвети за неговото обучение.   

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?