71

Кметът на Пловдив яхна велосипед и поведе велошествието СНИМКИ

Официално начало на велосезона дадоха Костадин Димитров и кметът на "Тракия" Георги Гатев 

 

Кметовете на Пловдив и на район "Тракия" Костадин Димитров и Георги Гатев дадоха официално начало на велосезона, предаде репортер на "Марица".

Още от 09.00 часа пред сградата на кметството в "Тракия" започнаха да се тълпят любители на колелетата. Там ги очакваха усмихнати момичета, които раздават по два номера - един за участие в състезанието и един за включване в томбола, която ще се проведе малко по-късно днес. 


Точно в 10 часа всички мераклии, които са над 200, се строиха за обща снимка и потеглиха по маршрута през ВСИ до магазин "Декатлон" в "Тракия". 

 


Водещият на събитието непрекъснато приканваше желаещите да се включат да си вземат номер и да имат шанса да спечелят колело от томболата. 


Кметът на Пловдив, който е фен на велосипедите, поведе шествието заедно с районния кмет. Сред участниците бяха много районни кметове, шефове на общински предприятия, както и председателят на Общинския съвет Атанас Узунов, който яхна триколка. 

 


С велосипеди пристигнаха заместник-кметовете Ангел Славов, Владимир Темелков, Николай Бухалов и други. Цели семейства с деца също се включиха с огромно желание в даването на официален старт на велосезона. 

 


За безопасност на участниците е осигурено засилено присъствие на служители на полицията и Общинска охрана както пред кметството, така също по маршрута на велосипедистите и при финала пред спортния магазин. 

 

Снимки от Валентина Биларева 

Оцени новината

Оцени новината
4.7/5 от 3 оценки
4.7/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Лаута

Лаута

06.04.2024 | 15:41

Явно сте будали, пляс, пляс! Ние сме си супер на велосипедите!

Отговори
3 1
Ето чудесен пример-екологичен начин за транспорт,без грам разход за го

Ето чудесен пример-екологичен начин за транспорт,без грам разход за го

06.04.2024 | 15:30

Гориво и без изгорели газове,освен това-чудесен начин за спорт и поддържане на здравословна форма,със спестени пари и от фитнеса!А ПП-троловете може само да ми дишат праха отзад!Приятно сеПУК-о и се-КИРО,ХараКИРО-(виц)овци!

Отговори
4 0
Пляс,пляс ПедаЛите!

Пляс,пляс ПедаЛите!

06.04.2024 | 14:34

Айде,щом сте се докарали до там да ви яхват като велосипед няма повече да се оплаквате!Яхнал бил велосипед и станал герой!Мисля ,че освен дасе занимава с този популизъм лицето яхнал велосипеда да започна да оправя проблемите на общината с транспорта,боклуците,трафика,мръсния въздух ,разбитите пътища и междублоковите пространства ,джунглата в Марица,борчовете на Общината стигнали над 120 милиона…..а да не се прави на ни лук ял ни мирисал!

Отговори
3 5
Жеко

Жеко

06.04.2024 | 14:08

Абе кмете, ние будали ли сме! Извикал си само партийни членове и общинари за масовка!

Отговори
2 4

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?