Следвайте ни

Кирил и японката Фуми си казват "Да" в Деня на влюбените

viber icon

Ще подаряваме на младоженците любовни късмети и червени балони като сърца, казва Чудомира Пинджева - директор на ОП "Радостни обреди" 

 

Седем двойки ще си кажат "Да" в Пловдив на празника на влюбените - 14 февруари. Четири ще бъдат в Дома на младоженците, а три в ритуалната зала в "Тракия".

Кирил Пенчев и  японката Фуми Шибутани също са избрали символичната дата, за да се врекат във вярност за цял живот.  И двамата работят в пловдивската опера. Той свири на кларинет, завършил е  два университета - в Австрия и в САЩ. Тя е  балерина. Запознават се на сцената. Фуми е в България от три години, ала вече говори добре езика. Пловдив й харесва и младоженците планират да останат да живеят тук. Фуми е впечатлена от най-стария жив град в Европа и иска да изучи историята му. 

Двамата  ще подпишат в тесен семеен кръг, ала заради пандемията не очакват гости от Страната на изгряващото слънце. Ще се съберат всички, когато мерките отпаднат.  

Директорът на ОП ”Радостни обреди" Чудомира Пинджева

На 14 февруари дрескодът за всички служители на ОП "Радостни обреди" ще бъде в цвят червен, заяви директорът  Чудомира Пинджева. Служителите ще подаряват на двойките любовни късмети и червени балони във формата на сърца. Всички ще могат да оставят послания върху специално дърво на любовта, разположено в Дома на младоженците.   

Заради пандемията повечето отлагат големите тържества за по-добри времена. Засега остават малките изненади за любимата - например къде и как да й бъде поднесено предложението за брак.   

Сватбеният агент Ели Шопова

Десетки са идеите за стандартни или нестандартни предложения навръх 14 февруари, заяви сватбеният агент Ели Шопова. Като най-романтично място повечето избират морския бряг, макар и посред зима. Други предпочитат да направят малка подготовка за красивия миг - маса с две чаши вино и тиха музика, на чийто фон да паднат на колене пред любимата. Някои пък запазват уютна вила в планината, където могат да оставят пръстена в чаша на масичка пред запалената камина.  

Има и съвсем оригинални предложения, казва сватбеният агент. Младоженец например скрил годежния пръстен в кутията си за храна, която взимал на работа. И каква била изненадата на влюбеното момиче, когато отворило кутията вечерта, за да я измие и подготви за следващия ден.

Някои мъже обаче били толкова срамежливи, че трудно се решавали да изрекат съдбовните думи. Тогава на помощ идвало червилото на приятелката им, с което пишели върху огледалото в банята. А до него оставяли пръстена.

Други пък желаят да направят предложението в компанията на приятели и роднини.

Така че, момичета, ако приятелят ви ненадейно реши да покани гости на 14 февруари, гответе се, може и да ви изненада. Опитът ми показва, че няма лошо или неподходящо предложение за брак, ако двамата се обичат, заявява Шопова. 

 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ivan zavet alb 2011g

Ivan zavet alb 2011g

14.02.2021 | 10:33

Tovae sfeeeeett filmiiii 11g 4o 50 6og.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?