Следвайте ни

Кетърингът на Hills of Rock срещу атлетиката ни СНИМКИ

viber icon

Трите големи надежди на пловдивската атлетика за добро представяне на европейското в Берлин идния месец (7-12 август) Габриела Петрова, Алесандра Начева и Георги Цонов получиха изненадващ удар под пояса по време на подготовката си. Два дни след Hills of Rock трапът за скокове на стадион "Пловдив" е като бойно поле. Кетърингът за гостите на фестивала бе в стадиона, а фирмата, която го организира, още не изнесла натуриите си, пише Марица Спорт.

От щаба на трите наши надежди изразиха огорчението си, че не са били информирани по-рано за тези неуредици. "Ако някой от организаторите и стопаните на стадиона (той се води на отчет документацията на "Жилфонд") ни беше информирал, можехме да организираме тренировки за състезателите ни в Стара Загора, да речем, коментира треньорът на Габриела Петрова Атанас Запрянов.

Работниците от фирмата, демонтираща шатрите и съоръженията за кетърин,г заявиха, че са се забавили, тъй като са били прехвърлени на концерта на Дзукеро, който беше ден след Hills of Rock.

Още за скандала четете в sport.marica.bg.

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?