Следвайте ни

Казината с термометър на входа и ръкавици за машинките

viber icon

Точно в полунощ на 1 юни казината в Пловдив отново отвориха врати. Забраната за тях падна заедно с вътрешните помещения в заведенията, като най-нетърпеливите кандидати да си пробват късмета влязоха вътре буквално в първите минути на Деня на детето. 

"Дойдохме да разцъкаме малко на машинките и рулетките, че онлайн не е същото", обясниха пред "Марица" посетители в едно от казината на пъпа на града. 

Те обаче трябваше да изпълнят няколко задължителни правила. Първо на входа им се мереше температурата с термометър, а после им се даваше дезинфектант, с който да измият ръцете. След това хостесата им предоставяше ръкавици, които не трябваше да свалят, докато се намират в игралната зала. В казиното не се пускаха хора без маски. Вътре пък всеки трябваше да спазва дистанция от метър и половина. По време на играта на посетителите, които си поръчваха питиета, им сервираха в пластмасови чашки. 

"Който си има късмет, и коронавирусът не може да му го затрие", обясни на излизане един от играчите. Според него още в първия час няколко човека са ударили от 500 до 1000 лева.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?