Следвайте ни

"Кършияка" с нов паркинг за 29 коли

viber icon

Нов паркинг е изграден в район "Северен"  между ул. „Филипово”, „Райна Княгиня” и „Васил Левски” (големия Гигант). Той разполага с общо 29 места, от които три са  за хора в неравностойно положение.Обособен е джоб за  контейнери за смет. Старите осветителни тела са подменени с ново LED осветление. Изградена е пътечка за преминаване на майките с колички. Паркоместата са разчертани и обозначени с номера.

„Продължаваме да изпълняваме поетите ангажименти, съобразявайки се със заявените желания на гражданите в района”, каза кметът на „Северен” Стоян Алексиев. На паркинга  ще бъдат поставени скоби. След като местата се отдадат под наем, в съседство ще се  засадят дървета.

Коментари (1)

Паркинг

Паркинг

13.05.2021 | 11:59

Продължаваме да изпълняваме поетите ангажименти, съобразявайки се със заявените желания на гражданите в района. Това изказване не е вярно аз живея там от 40 години желаещите почти няма но след като се пуснат под наем местата се явяват кандидати защото после нямат никъкви шансове за паркиране кметствата си играят просто на хазартен принцип защото така или иначе местата не стигат ако не съм паркирал аз ще си ти това е а тези които закупуват жилища след това ги няма никъде а по конституция сме равни ама парите ги прибират с чужди пари лесно се управлява а от тяхното чиновническо ходене на работа друг продукт не се вижда

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?