Карлово има две седмици да пусне Ковачки в Баня

Втора молба за влизане във владение в Баня пусна вчера свързаната с Христо Ковачки „Баня голф енд СПА ризорт" АД. Това съобщи за „Марица" представителят на бизнесмена генерал Йордан Димитров. Той разясни, че община Карлово има 2 седмици да изпълни решението на Висшия административен съд (ВАС). Ако не го направи, „Баня голф енд СПА ризорт" АД ще си търси отново правата по съдебен път. Генерал Димитров разясни, че от края на август, когато те пуснаха първата молба за влизане във владение, кметът на Карлово Найден Найденов отказва всякакви разговори с тях. Чакахме го 14 дни, но той не иска да ни обясни защо не ни допуска във владение. Явно не ни счита за институция, коментира Димитров и допълни, че ако отново не ни обърне внимание, ще предприемем съдебни мерки.

Според представителя на бизнесмена, проверката на имотите апортирани в смесеното дружество „Спортен комплекс Баня" АД е пореден опит на кмета Найденов да не ги допусне във владение, с което пречи на изпълнението на инвестиционните планове за реализиране на проекта. Димитров алармира, че сградите, които се намират в смесеното дружество, се рушат.   

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
патриот

патриот

12.11.2009 | 08:32

Този кмет на Карлово е толкова гладен и алчен,че друг като него няма!Как може да не изпълни решението на ВАС!!!!!! Цялата община го мрази,с изключение на Ирка!

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?