49

KARE ще промени идеите за дизайн и интериор в Пловдив

Градът под тепетата най-сетне може да се похвали с първия магазин от немската марка KARE, която над 40 години преобръща представите за интериор и обзавеждане и всяка нова колекция напомня повече на произведения на изкуството, отколкото просто на мебели и аксесоари за дома.

Историята на KARE е това, което прави марката любима в над 40 страни по света. От 1981 година компанията изненадва своите фенове и партньори в световен мащаб с несравнимо и неизчерпаемо разнообразие от нови мебели, осветление и аксесоари за обзавеждане, всички, изразяващи силната страст към дизайна.

Запазеният почерк на KARE - уникални и автентични, никога скучни и винаги пълни с въображение и вдъхновение, превърна и откриването на пловдивския шоурум на марката в истинско събитие. За откриването, освен цяла плеяда от музикални и артистични изпълнения, специално под тепетата пристигна и собственикът и основател на компанията - Питър Шьонхофен, което още веднъж доказва, че индивидуалния подход към всеки клиент и пазар, е част от философията на KARE.

Вечерта  започна с представяне на новите колекции на марката, лично от г-н Шьонхофен. Пред десетки от най-популярните интериорни дизайнери, инфлуенсъри и блогъри беше показана предстоящата есенна колекция на KARE, която благодарение на новия шоурум, вече е още по-близо до всеки пловдивски дом. Мебелите и аксесоарите на марката се отличават не само с вдъхновяващ дизайн, но и с високо качество на изработката и вложените материали.

Пред пловдивската публика г-н Шьонхофен акцентира, че компанията не нарича обектите си „магазини“ а „театри“, защото в KARE не предлагат просто мебели, а изживяване и начин, всеки един да покаже своята индивидуалност.

Част от глобалната кампания, която марката следва тази година, е свързан с връщането на хората към работните им места след пандемията. Това обаче често се оказа по-голямо предизвикателство за много хора по света, защото комфортът на собствения дом рязко контрастира с повечето офиси. Точно тук идва и KARE, които предизвикват концепцията за „работно място“ и го превръщат в много по-уютна и предразполагаща среда. Вместо обаче компанията да създава офис колекция, те избират да впрегнат въображението си и да интегрират мебелите и аксесоарите, които предлагат в едно иновативно изживяване на работното място.

Водеща на събитието в Пловдив беше Мария Игнатова, която сама призна, че в дома си има няколко продукта, създадени от KARE и точно те са ѝ любими. Компанията успява винаги да бъде в крак с тенденциите, които дори често вдъхновява с иноваторския си подход и дизайн. Не случайно мебели и аксесоари на марката могат да бъдат открити в домовете на редици родни и световни звезди.

Идването на KARE в Пловдив е нов етап от развитието и желанието на компанията да бъде по-близо до възможно най-много хора, осигурявайки им желаното вдъхновение и уникални идеи за обзавеждане - никога скучни и винаги пълни с изненади и страст. Гостите на откриването в четвъртък вечер бяха единодушни, че с идването на KARE в Пловдив представите за дизайн и интериор в града ще преживеят своя ренесанс.

Домът на KARE в Пловдив се намира на бул. „Княгиня Мария Луиза“ №72. Мебелите и аксесоарите на марката може да намерите и в официалния им сайт - https://www.kare.bg/, но за да усетите напълно духът и душата на KARЕ със сигурност трябва да ги посетите лично. Като комплимент към най-нетърпеливите и верни клиенти на марката в периода от 20.05 до 31.05.2022 г. във всички магазини и при покупки онлайн, ще получите 20% отстъпка на всички стоки.

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?