46

Капанът на бул. "Александър Стамболийски" щракна, затвориха част от пътя

Бул. "Александър Стамболийски" е затворен в участъка от кръстовището с ул. "Димитър Талев" до затвора в посока изток, както "Марица" предупреди сутринта. 

Комисията, в която участваха представители на КАТ, провери пътните знаци и разреши въвеждането на временната организация на движението.

Ограничението веднага предизвика гняв сред шофьорите, които отново не разбраха навреме, че на бул. "Александър Стамболийски" започва изграждането на Южен обходен колектор на В и К и подмяна на стария магистрален водопровод. Предупреждението беше тиражирано във всички пловдивски медии дни по-рано. 

Тръбите на колектора са със сечение 2,4 метра и в този участък ще се работи до средата на март.

Шофьорите са възмутени, че булевардът не е булевард, а улица, по-тясна и от селска. Многократно коментираното разширение така и не се реализира и сега трафикът ще стане още по-драматичен.

През кръстовището на бул. "Александър Стамболийски" и "Димитър Талев" може да се минава направо и към Коматевско шосе, но не и и към затвора. Колите, тръгнали от Коматевско шосе към индустриалната зона на бул. "Александър Стамболийски" и Кукленско шосе, могат да заобиколят през кръстовището с ул. "Димитър Талев" към бул. "Никола Вапцаров" и оттам - по ул. "Пере Тошев" отново да излязат на булеварда. Другият вариант е още по-сложен - да излязат по ул. "Димитър Талев" и покрай Овощарския институт на Околовръстно шосе, откъдето има връзка през Кукленско шосе. 

Има и път през Беломорски, но улицата е в отчайващо състояние и не се препоръчва за преминаване. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
dimitar

dimitar

06.12.2022 | 11:03

оферта за международни финансови услуги Добро утро дами и господа Тук съм, за да ви представя нашата банка, която предлага много изгодни и лесни финансови услуги. Ние предлагаме заеми при лихвен процент от 2,5% годишно от 10 000 евро до 5000 000 евро, които се изплащат от 1 година до 25 години. Свържете се с нас за повече информация. Имейл: [email protected]

Отговори
0 0
Moorons

Moorons

05.12.2022 | 18:00

Тотални малоу...ци никъде не можеш да минеш по тази велоалеа А.Ст-ски а сега е затворена без обход ...

Отговори
0 0
Боко тиквата

Боко тиквата

05.12.2022 | 13:36

Важното е да ми пълнят чекмеджето.

Отговори
5 0
ужас

ужас

05.12.2022 | 13:16

Така се усвояват пари - първо правиш ремонт на пътя отгоре, а след това го копаеш за канализация няколко години след това. И това ако не е герберизъм?

Отговори
7 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?