Следвайте ни

Каназирева "на въздух", стяга се за новата кампания

viber icon

Бившият областен управител и депутат Дани Каназирева не мисли за нова работа, а изцяло се е посветила на политическите си ангажименти в ГЕРБ по пътя към новите парламентарни избори.  

Тя обясни пред "Марица", че адвокатската й права са замразени, но допълни, че всеки момент може да се върне към професията си. Не е регистрирана на трудовата борса като безработна и не смята да го прави. На въпроса как се издържа в момента, отговори, че доходите й са обявени в публичната декларация и всеки може да ги види.

Каназирева има реален шанс отново да поведе листата на ГЕРБ за Пловдивска област за извънредните избори на 11 юли, особено след като беше похвалена от лидера Бойко Борисов на националното партийно събрание. Веднага след това се заговори, че ще бъде избрана на заседание на Изпълнителна комисия за регионален координатор на партията. Това пък ще я направи надзорник на пловдивския лидер на ГЕРБ Иван Тотев, който обаче беше повишен в член на ИК на партията. 

„Нищо по-различно не се е случило.  ГЕРБ си има политическо ръководство и аз няма как да коментирам какъвто и да било партиен въпрос. Продължавам комуникацията с организациите и с кметовете, защото отново започва предизборна кампания“, каза Каназирева.   

„Като областен управител в тежкия период на пандемията и здравната криза не съм оставила нито един проблем без внимание и съдействие. Поех отговорността по времето на предишната предизборна кампания и в работата на най-краткото Народно събрание. Сега имам нужда от малко въздух“, обясни още тя по повод на заниманията си в момента.  

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (25)

bokser

bokser

17.05.2021 | 17:58

Здравко като кмет на р-н "Западен" основа движение"Да победим заедно" срещу ГЕРБ.Бор-сов го направи областен управител.Каназирева основа партия с/у ГЕЕРБ.Борисов я няправи областен у,правител,а сега и депутат от ГЕРБ.Какви "борци" с/у ГЕРБ са били оставям анализа на последователите им.За мен са нагаждачи.

Отговори
8 0
bokser

bokser

17.05.2021 | 17:51

Здравко като кмет на р-н "Западен" основа движение "Да победим заедно" срещу ГЕРБ.Бори сов го направи областен управител.Каназирева основа партия с/у ГЕРБ и тя стана областен.,а сега е и депутат от ГЕРБ.Ясно е какви борци са били срещу ГЕРБ.Анализа го оставям за последователите им Нагаждачи.

Отговори
5 0
Дончо

Дончо

17.05.2021 | 17:15

Хахахаха. Те нека наредят отново Данка Веждичка и Мамин в листата и после ще реват от резултата на 11 юли. Нов бърдак със стари к... не става. ГЕРБ излизат от управлението и след 8 години в опозиция ще последват НДСВ Дост и тн...

Отговори
5 2
Марш към затвора

Марш към затвора

17.05.2021 | 15:48

Не да я готвят за кампания, ами да я подведат под отговорност за служебни престъпления. Като адвокат на Актор България участва в една от огромните измами срещу община Пловдив - договора за ремонт на Синдикалния дом. Там градът беше ощетен с над 12 милиона лева и нейният подпис стои отдолу. Ама иначе е много честна и защитава интересите на града. Дрън-дрън, данкината!

Отговори
10 1
Данка рекордьорката

Данка рекордьорката

17.05.2021 | 15:14

Само да кажа, че помним колко медици се разболяха в Пловдив, колко пациенти починаха от ковид, заради безхаберната некомпетентност и пълна неадекватност на това недоразумение. Данка постигна рекорд за Гинес - повече болни медици, отколкото пациенти, защото тя не си свърши работата и не им осигури предпазни средства. Престъпленията трябва да се плащат.

Отговори
9 1
Ма фа

Ма фа

17.05.2021 | 15:09

Тази фамозна особа няма ли да отговаря за далаверите, които направи, като областен управител. За еден спирт за дезинфектанти, за една поръчка за строеж, за едни много ремонти, и други нещица има, та, питам, де. Както ги е подкарал Бойко Рашков, време е да я насочи към Сливенския затвор. Мазните мангалки я чакат с нетърпение, д й покажат някои нови сексуални техники!

Отговори
8 1
Прекрасен

Прекрасен

17.05.2021 | 14:53

На Прекрасната и доста семпла по отношение намозъчни клетки, безпартийната, готова за повикване...какво да кажем. Бойко явно не мисли с тлавата си. Съжалявам. Калинки...

Отговори
6 1
Волна пеперудка

Волна пеперудка

17.05.2021 | 14:10

Като я гледам тая кикимора се сещам за чалгаджийката Кати - аз съм волна пеперуда и летя от цвят на цвят. Данка е същата пепепутка. Кати си беше татуирала Христос на рамото, а не беше стъпвала в черква. Данчато и то - сигурно си е татуирала герб на задника. Безбожна и дяволска работа е тая. Но и тя ще свърши като чалгарката - затворена в психиатрията.

Отговори
7 1
Д-р Мушков

Д-р Мушков

17.05.2021 | 13:41

Каква метаморфоза - от видна ВРАГИНЯ на герб до първа ВА ГИНА на Баце!

Отговори
12 0
Резил и смрад

Резил и смрад

17.05.2021 | 13:00

Абе вие луди ли сте, ве. Това нещо ли ще става кмет, ве?!? Че тя на един балотаж не е отишла досега, че за кмет да я готвят. Абсурд. Те не я искат в селото, тя за поповата къща пита. Смях. Данка е резил и смрад!

Отговори
11 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?