Следвайте ни

Камиони за дезинфекция потрошиха новия площад „Централен“

viber icon

Ремонт на настилката на площад „Централен“, който беше завършен преди година, започна тази сутрин. Багер, малко бусче и неколцина работници от фирма „Драгиев и ко“ подменят част от плочките.

Те буквално са нарязани, все едно някой нарочно ги е дълбал, видя репортерът на „Марица“. Строителите обясниха, че подобна картина има на още няколко места на площада и обясниха, че това се получава от тежките камиони, които извършват дезинфекция от началото на пандемията в центъра.

Засега ремонтът е за сметка на фирмата изпълнител, наета от общината, тъй като площадът е в гаранционен срок. 

Снимки Авторът

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Ковидчо:

Ковидчо:

29.09.2020 | 14:11

Гаранция - ГЕРБеранция, майна!

Отговори
4 0
Тони

Тони

29.09.2020 | 14:09

Значи камионите за дезинфекция са виновни ако се наложи да дойдат снегорини, тогава какво правим кмете? Мамин Тотю е за затвор, а той още дърпа конците в Пловдив. Областен координатор е на ГЕРБ е за област Пловдив.

Отговори
9 0
4000

4000

29.09.2020 | 13:51

То половината плочки вече са разместени и стърчат , не са на едно ниво. Добре , че нямаше силни дъждове това лято , че направо щяха да се разхлопали дори . Предвиждам до 1 година половината площад да е за ремонт . Просто когато се прави нещо в БГ се прави по-най лошият начин , колкото да изкара гаранцията и след това да се правят пак ремонти . Това са схемите на кмета и приближените фирмички . Това всеки го знае , но няма кой да им поиска отговорност .

Отговори
10 1
Димо

Димо

29.09.2020 | 13:42

видими резултати... още миналата година като го завършиха пред военния клуб имаше огромна локва след първия дъжд, подлеза се наводнява, постоянно става късо и няма осветление... ''браво'' на герб!

Отговори
12 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?