Следвайте ни

Какво иска хотелиерският бранш от новия кмет на Пловдив

viber icon

Да се промени пропускателният режим в Стария град, поиска хотелиерът Борис Христов. Той предложи движението да стане еднопосочно, за да не се създава хаос при влизане и излизане в архитектурното бижу и да няма проблеми при зареждане на търговските обекти на територията му. Прекрасно разбирам за какво говорите и това ще бъде обсъдено при презумпцията за баланс между интересите на всички, каза Здравко Димитров. Той припомни, че преди години, когато е имал ресторант в Стария град, се е налагало да прави зареждане на ръце заради особения пропускателен режим.

Туроператорът Васил Антонов пък даде конструктивна идея в Пловдив да бъде изграден атракцион, който да привлича цели  семейства за туристи. Нямате представа колко автобуса пълни нашата компания, когато "Музейко" в София има интересни събития, разказа пред колегите си той. 

В концепцията за развитие на туризма в Пловдив включете така модерните напоследък инфлуенсъри, посъветва министър Николина Ангелкова. На тази основа се работи и за популяризиране на националната туристическа програма, каза тя.

Хвърлете сили за стадион „Пловдив“, така ще тръгне и т.нар. "спортен туризъм", даде друга идея представител на туристическия бизнес на кандидат-кмета от ГЕРБ Здравко Димитров. Категоричен съм, че стадионът трябва да се завърши, а пистата да се запази. Но това не е по силите само на общината, имаме ли подкрепа от държавата - ще се случи, зарече се той. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?