Как се предпазвате от грип?

Теодора Георгиева, 20 г., продавачка

Нищо специално не правя. Пия предимно повече фрешове и свежи сокове. Сега не се ваксинирам, тъй като напоследък не боледувам често. Преди обаче съм си поставяла всеки сезон от тези ваксини.

Вета Панева, 60 г., шивачка

Наблягам повече на чай. Всяка сутрин изпивам по един. Не съм забелязала да боледувам често, но все пак се разболявам по време на грипните епидемии. Но това е неизбежно, след като толкова много хора работим на едно място.

Кирил Шопов, 67 г., работещ пенсионер

не взимам нищо специално, нито се ваксинирам. Според мен е неизбежно заразяването, особено в моментите на грипна епидемия. Противогрипната ваксина пази само от един-два щама. А те са много и не можеш да се опазиш от всички.

Александър Спасов, 21 г., барман

Пия аспирин, всеки път, когато се почувствам зле. При епидемии си правя и ваксина. Не карам тежко грипа, но ако не взема мерки навреме, често положението става тежко.  Като се разболея, си стоя вкъщи.

Гергана Тодорова, 17 г., ученичка

Като ходим по кафета, гледаме да пием повече топли неща. Какао, шоколад и други подобни напитки. Не взимам никакви специални мерки. Като се разболея обаче, си стоя вкъщи, за да не заразявам и околните.   

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?