1939

Кабинетът "Янев" направи въртележка в митницата

Идването на власт на първия служебен кабинет на Стефан Янев миналата година доведе до въртележка от рокади и в Митница Тракийска. Там първоначално като шеф се върна Павел Геренски, който бе възстановен на поста от Върховния административен съд. Няколко дни по-късно Геренски получи повишение от тогавашния министър на финансите Асен Василев и стана зам.-директор на Агенция "Митници". Така той стана дясната ръка на директора Павел Тонев, който по стечение на обстоятелствата също натрупа солиден стаж в Пловдивската митница. И досега Агенцията се управлява от Павел Тонев с трима вицета, сред които и Павел Геренски. 

След като се оваканти постът на териториален директор на Митница Тракийска, на шефския стол седна дама - Евелина Харизанова. За поста директор на териториална дирекция на Агенция "Митници" конкурс не се провежда. Харизанова оглавява дирекцията с център Пловдив и досега.

С идването на Румен Спецов като изпълнителен директор на НАП пък териториалните дирекции замръзнаха в очакване. Той обаче не предприе нито една смяна по върховете и директор на ТД на НАП-Пловдив остана Венелин Найденов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?