Следвайте ни

Четете в "Марица": Евтини шофьорски курсове - до Нова година

viber icon

Евтини шофьорски курсове - до Нова година

Евтини шофьорски курсове до Нова година. След това вероятно ще влязат в сила новите правила за придобиване на свидетелство за правоспособност на МПС и часовете по кормуване ще се вдигнат от 31 на 42, предполагат пловдивски инструктори. В момента целият курс излиза между 600 и 700 лева, но с увеличаване на часовете по кормуване цената ще скочи с минимум 200 лева.

 

Подготвят нови поръчки за Водния проект и "Модър - Царевец"

Нови обществени поръчки подготвя новият екип в Община Пловдив по два ключови проекта - част от Водния цикъл и транспортния възел „Модър - Царевец“. От вчера двете процедури са прекратени. Това е направено, за да не се поставят проектите в риск. Експертите са открили пропуски в подготовката на обществените поръчки и липсата на яснота около финансирането. Те бяха обявени в последните месеци от мандата на бившия кмет Иван Тотев. 

 

Музеят получи 50 000 евро от космическа агенция 

Два филма за звездите и космическите изследвания ще заснеме догодина Природонаучният музей. Парите за тях идват по спечелен проект за 50 000 евро от Европейската космическа агенция ESA. Агенцията има бюджет от 6 милиарда евро. Нейни членове са 22 държави, а България като кандидат-член също плаща членски внос.

 

Всяка втора компания раздава коледни бонуси

Коледен бонус, но не в размер на 13-а заплата, ще раздава всяка втора от големите компании в Пловдив и София.  Това показва проучване на Adecco България сред 100 български и международни компании от секторите ИТ, аутсорсинг, телекомуникации, финанси, търговия и производство, базирани основно в двата най-големи града. 

 

Пижамено парти за най-четящите деца

Деца от начален курс на СУ „Христо Г. Данов” ще прекарат една нощ в училище. Школото организира Пижамено парти, на което хлапетата ще четат по роли, ще разучат общ танц по приказка, ще хапнат пица и след веселбата  ще си легнат в спалните на подготвителните групи. Всички ще са по пижами, а учителките - с костюми на приказни герои.

 

Новите кметове и съветници на Пазарджишка община се заклеха

Трийсет и двама кметове и 41 съветници се заклеха на първото за новия мандат тържествено заседание. То не мина без препирни в залата по различни въпроси и недоразумения заради неработещи бутони на пултовете. Не липсваха и глупави питания от недоразбрали: "За какво гласуваме?"

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?