Следвайте ни

Жива охрана и камери на Бунарджика преди 3 март

viber icon

Подсилени патрули на „Общинска охрана“ и Общинска полиция денонощно дежурят на Бунарджика по разпореждане на кмета на Пловдив Здравко Димитров. На хълма вече работи и постоянно видеонаблюдение. Целта е да се предотвратят всякакви вандалски прояви преди 3 март, когато стотици пловдивчани и гости на града ще се изкачат до върха на Хълма на Освободителите, за да честват заедно Националния празник на България.

 Общината положи много усилия за почистването и доброто поддържане на тепето.  Работници на „Чистота“ за пореден път премахнаха с пясъкоструйка новопоявилите се драсканици по тепето, след като предишното подобно почистване приключи в края на декември миналата година. Отново пребоядисаха фасадата на някогашното заведение, със сребърен феролит заличиха разнородни надписи по стълбовете за осветление.

 

Още от септември „Градини и паркове“ прочиства сухата растителност край пътеките на Бунарджика. Бригадата, която се грижи за обекта, е подготвила лехите, където в началото на идната седмица ще бъдат засадени стотици пролетни цветя. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Нали

Нали

26.02.2021 | 22:56

Заградете го с мрежи с ток и бодлива тел, направете траншеи пълни с вода и поставете картечни гнезда а най-отгоре четири танка във всяка посока за да БРАНЯТ ПАМЯТНИКА ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ ДА НЕ ГО БУТНЕ!!!!!

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?