Следвайте ни

Жест към пловдивчани: Протестиращи няма да блокират Чифте баня

viber icon

Решихме днес да не пречим на гражданите и да не блокираме кръстовището на Чифте баня. Това заявиха протестиращите собственици на заведения в Пловдив. Техният брой днес бе малък, което е и една от причините за решението.

Така протестът за днес се размина, а най-доволни трябва да са шофьорите, повечето от които не подозират за огромния благороден жест към тях.

Организаторите обаче се заканиха след мобилизация през почивните дни, в понеделник да спретнат мащабен протест. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

БАЯ  БОЛИ  Делтата, майни!

БАЯ БОЛИ Делтата, майни!

13.08.2021 | 18:25

ДЕЛТА бая боли: https://podtepeto.com/aktualno/782-sa-novite-sluchai-na-koronavirusna-infekciya-za-poslednite-24-chasa/ Поправям се: казвах, че даже ако безплатно ме хранят и поят – -НЕ СТЪПВАМ- НЕ. Сега уточнявам, че като отвориш менюто и видиш цените, ако щат ТЕ на МЕН да ми плащат според ценоразписа (а не просто безплатно) аз пак -НЕ СТЪПВАМ- Дори ако нотариално гарантират, че ще платят на семейството ми половината разноска по погребението - -НЕ СТЪПВАМ- Нито “забрани” нито “задължения” не са ми интересни, аз -Клиентът- си знам работата. Която Асоциация на Милионерите БХРА си има проблеми – да се оправя. По-нагоре от Чифтето ("Старинная", ах, таваришчи!) по ул. Четвърти Януарий в Сурп Кеворк има . . . арменски поп. Която КАЛИНКА -престъпник по некадърност- разрешава блокиране на кръстовища за “протест” (?!?А?) както е без двойна маска една върху друга = да му кихна в МУТРАТА!

Отговори
2 0
Чефо

Чефо

13.08.2021 | 17:27

Изкарали сервитьорите и готвачите да се излагат ... Къде са ви шефчетата бе ... Дебелия Марин се изтипосал там и една шепа барманчета и сервитьорки ай сиктир Осигурявайте се на реалния доход и няма да ви дреме много дали ще ви затворят. Ама болката е в това че сте в сивата икономика и шаните с обороти и осигуровки Да ва затварят и да се свършва

Отговори
14 2
като чета коментарите под този...

като чета коментарите под този...

13.08.2021 | 17:22

....жеста към протеста е среден пръст...жалки сте , алчни сте...ами - собственици на заведения

Отговори
9 2
Черпака

Черпака

13.08.2021 | 17:18

Това са една шепа гладни,ненаядени недохранени и алчни за пари ,,бизнесмени,,дошли от селата и ,се правят на голямата работа,същите като цървула Слави голямото добро утро, реват само за пари,като вдовица зах.и.

Отговори
12 2
!!!

!!!

13.08.2021 | 16:53

И от мен жест - досега ходех на кръчма веднъж годишно, отсега - на 6 месеца.

Отговори
12 2
ШЕФ ПАРПОРИЙ

ШЕФ ПАРПОРИЙ

13.08.2021 | 16:47

В понеделник още 10 готвача за МАЩАБЕН протест !

Отговори
10 3
3580

3580

13.08.2021 | 16:46

Не го правите заради хората,а защото нямате подкрепата на пловдивчани и не само. Да не коментираме,че сте една шепа м ърши. Да не говорим,че има такива псевдоработодатели,които са задължили персонала си да отиде на протеста. Вие сте жалки и като бизнес и като хора!

Отговори
19 2
Драги

Драги

13.08.2021 | 16:46

Айде ако обичат да престанат да затварят кръстовища!Къде е жандармерията да ги разпръсне с водни оръдия.Нямам против да си стачкуват има си община на центъра там е кмета или пред РЗИ но да не пречат на нас да се движим свободно.

Отговори
22 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?