Следвайте ни

Жена разкъсана от кучето на дъщеря си

viber icon

Жена на 87 години бе разкъсана от домашното куче на дъщеря си. Пенсионерката оправяла колибата на животното в двора на къщата си в  село Навъсен, Община Симеоновград. Кучето било вързано със синджир, който се уплел около врата му. Баба Калина опитала да го разплете, но псето се въртяло и тя замахнала и го ударила. В този миг разяреното куче пазач захапало бабичката за лявата ръка. После нагризало и дясната є ръка, разкъсвайки я на няколко места.    Острите зъби на животното пречупили и костта на ръката на безпомощната жена. Тя викала, колкото може, за помощ, но нямало кой да я чуе.

Дъщеря є си била вкъщи по това време, но готвела и не разбрала за жестоката борба на майка є с освирепелия звяр. Калина Драгова едва се привлачила по-настрани, където кучето повече не можело да я стигне, и с окървавени ръце отишла при дъщеря си.

Да го застрелят! Хич не искам да го виждам, като се прибера, през болка каза старицата. Бабата е била оперирана в ортопедичното отделение на МБАЛ Хасково. В счупената ръка е поставен метален пирон. Кучето ще бъде изследвано за бяс, след което по всяка вероятност ще бъде умъртвено.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?