Жена разкъсана от кучето на дъщеря си

Жена на 87 години бе разкъсана от домашното куче на дъщеря си. Пенсионерката оправяла колибата на животното в двора на къщата си в  село Навъсен, Община Симеоновград. Кучето било вързано със синджир, който се уплел около врата му. Баба Калина опитала да го разплете, но псето се въртяло и тя замахнала и го ударила. В този миг разяреното куче пазач захапало бабичката за лявата ръка. После нагризало и дясната є ръка, разкъсвайки я на няколко места.    Острите зъби на животното пречупили и костта на ръката на безпомощната жена. Тя викала, колкото може, за помощ, но нямало кой да я чуе.

Дъщеря є си била вкъщи по това време, но готвела и не разбрала за жестоката борба на майка є с освирепелия звяр. Калина Драгова едва се привлачила по-настрани, където кучето повече не можело да я стигне, и с окървавени ръце отишла при дъщеря си.

Да го застрелят! Хич не искам да го виждам, като се прибера, през болка каза старицата. Бабата е била оперирана в ортопедичното отделение на МБАЛ Хасково. В счупената ръка е поставен метален пирон. Кучето ще бъде изследвано за бяс, след което по всяка вероятност ще бъде умъртвено.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?