Следвайте ни

Жан Виденов остана на улицата, съкратиха го от работа

viber icon

Доц. Жан Виденов е съкратен от вуза, в който преподаваше доскоро - Европейското висше училище по икономика и мениджмънт в Пловдив. Освободени са и всички преподаватели, а студентите са пренасочени в други висши училища, пише 24 часа, позовавайки се на източници от частното учебно заведение.

Никой от доскорошните колеги на бившия премиер не знае къде е той, нито с какво се занимава. Телефонът му е изключен.

"Не водим учебен процес", казаха от висшето училище, което е правоприемник на Европейския колеж по икономика и управление. В него Виденов освен преподавател по управленски дисциплини беше и главен секретар.

"Не е регистриран на борсата по труда", обявиха от пловдивското поделение на НОИ.  Оттам опровергаха информацията, че бившият премиер се е пенсионирал. Той е на 61 г. и още му е рано за това.

Справка по пловдивските вузове показа, че Виденов не е приютен в нито един от тях.

Още по темата четете ТУК

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Чапай

Чапай

27.11.2020 | 17:29

Как къде се намира бе, ми тръгна да създава ново партизанско движение в Балканя.

Отговори
3 7
Много са умислих и притесних

Много са умислих и притесних

27.11.2020 | 16:59

Мааалеее сега на таз еврейска комунистическа подлога дали задните му части шъ фанат паяжина от глад Дали сега като безработен да не започна да го мисля как ходи в тоалетната и се напъва като гладен на сещате се Дали да не направя някаква фондация за защита на Министър председатели загробвали България като защитен вид Много съ замислих и нощите ми ще бъдат кошмар.докато не нахраня поредния нехранимайко с онова което той ни хранеше Той си знае ко шъ лапа

Отговори
5 17

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?