Следвайте ни

ИЗВЪНРЕДНО! Откриха труп в пловдивски хотел

Труп на мъж е бил открит днес по обяд в пловдивски хотел, научи Марица.бг. Безжизненото тяло на 30-годишния клиент е било намерено от камериерките в една от стаите на хотел „Тракия“, който се намира до кръговото срещу Централна гара.

Мъжът пристигнал снощи и се настанил за нощувка. Днес по обяд обаче, когато дошло време за освобождаване на стаята, той не се появил на рецепцията. Изпратената за провери какво става камериерка се натъкнала на страшна гледка – вратата била отворена, а вътре трупът на мъжа бил посинял и вкочанен.

На място веднага пристигнали криминалисти и съдебни медици. Според първоначалните данни не са открити следи от насилие по тялото. То е откарано за аутопсия, за да се изяснят причините за смъртта на клиента.

По непотвърдени данни вечерта настаненият за нощувка мъж е бил посетен от жена. Криминалистите проверяват достоверността на тази информация.

Костадин Аршинков

Ръководител екип „общество“

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер във вестниците „Пловдивски новини” и „Стандарт“. В „Марица” е редактор и ръководител на екип „Общество”.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?