49

Известна актриса блокирана от бедствието в Царево, а трябваше да е в Пловдив

Актрисата Силвия Петкова се оказа блокирана от бедствието в Царево. Тя е в Синеморец, където положението също не е розово. Тази вечер Петкова трябваше да бъде в Пловдив, за да вземе участие в постановката "Съседите отгоре", където си партнира с Иван Бърнев и Лилия Маравиля. Предвид ситуацията обаче, представлението ще бъде отложено за друга дата.

"Съжалявам да го съобщя…но се отменя представлението на “Съседите отгоре” тази вечер в Пловдив ! Всички, които са закупили билети ще могат да ги ползват на следващата дата, която съвсем скоро ще обявим! Простете за неудобството, но Природата е по-силна от всичко… Пращам енергия на всички, които бедстват в този момент и се надявам щетите да са само материални и да няма по-тежки последствия от тази жестока буря", написа Силвия Петкова в официалния си фейсбук профил. 

Тя е направила и видео, в което обяснява на многобройните си фенове, че в Синеморец не е спирало да вали повече от 20 часа. "Всичко е под вода. Все пак при мен е малко по-добре в сравнение с Царево и Ахтопол. Надявам се всички да са добре, вярвам, че екипите за реагиране ще отпушат пътя по най-бързия начин и всички, които бедстваме ще се справим", казва Силвия Петкова в обръщението си. 

Оцени новината

Оцени новината
4.3/5 от 4 оценки
4.3/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Кафа

Кафа

06.09.2023 | 13:57

Коя е тая?! Аз познавам Невена Коканова Стоянка Мутафова, Лолова, Ква е тая?!

Отговори
1 0
Тая е „църен гологан“

Тая е „църен гологан“

05.09.2023 | 17:57

А, в Южна Македония имаме лаф че, „църен гологан се не губи“. Така че, нема да иде зян.

Отговори
2 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?