1553
Следвайте ни

Извънредно! Общината в Пловдив затваря, ще приема само на 3 места

Предоставянето на услуги не се преустановява. Гражданите ще се обслужват при строго спазване на противоепидемичните мерки

viber icon

Важна новина за пловдивчани! Във връзка с промяна в епидемичната обстановка, свързана с COVID-19 в община Пловдив и високия ръст на заболеваемост се въвеждат мерки и действия, свързани с опазване здравето на служителите в администрацията и гражданите, посещаващи сградите на общината. Заповедта на кмета Здравко Димитров влиза в сила от утре, 13 януари и ще важи до 31 март 2022 година.

В заповедта се ограничава достъпът на външни лица в сградите. Изключение правят звената за административно обслужване, където допускането на граждани ще става при строго спазване на противоепидемичните мерки в следните сгради:

·         Площад  „Централен“  №1 - деловодство, отдел ГРАО, фронт офис на дирекция „Общинска собственост“

·         Сграда на пл. „Стефан Стамболов“ № 1 - деловодство и каса на дирекция „Счетоводство“.

·         Дирекция „Местни данъци и такси” на  ул.”Радецки” №18А. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (10)

ПОТРЕСАВАЩО! Не е за вярване.

ПОТРЕСАВАЩО! Не е за вярване.

13.01.2022 | 10:10

Зике и кой ще им плаща заплатите,като си седят в къщи? Ние ли? Дори Тотев не беше толкова нагъл и ценичен ,както тебе.

Отговори
2 2
слуги на народа

слуги на народа

13.01.2022 | 07:10

Браво, кмете! Герберските калинки, набутани на топли местенца в Общината ще си стоят в къщи и ще си получават заплатите и бонусите, а робите ще работят! Оставка! По-некадърно управление не е имало.

Отговори
4 1
Бай, бай хепинес!

Бай, бай хепинес!

12.01.2022 | 20:28

Извънредно, арестуваха най - големите крадци на Пловдив! Лицата, които са собственици на хотел Империал!" и на Рая резиденс!" Заклахме ги господин Цветанов!" Пловдив е Ваш, господин Борисов"!

Отговори
8 2
Българи Спите ли

Българи Спите ли

12.01.2022 | 19:21

Не бе Просто чифутите още повече се окопават във Българските обществени сгради и институций Правят достъпа до тях и сградите недостъпен за Българските граждани и услуги който всеки Български гражданин е длъжен да получи Нали за една абсолютно ненужна хартийка за наследство и наследници собственици трябва да търчиш до ГРАО и от там да започнеш било дела било строеж било продажба или покупка на имот Ето чифутщината във пълния и блясък Оня чифут възкачил се и докопал се до Министър Председателският пост в суверена България плещи по чифутски и йезуитски че бил против задължителната ваксинация А пък чифутските му купелдаци по места а и самия той изискват Зилен сиктирфикат за достъп А за да получиш Зилен сиктирфикат трябва да си набоден поне пет пъти А и още по гадното им чифутско извръщение е че докато те бодът през определен от палачите им срок оставяш пак без достъп до услуги гарантиранити като Български гражданин и данъкоплатец Това че без сиктирфикат да не можеш да си платиш данък сгради данък МПС те вкарва пък във следващи омагьосани кръгове Без данък МПС не можеш да минеш годишен технически преглед И това става всичко във 21 век във Нашата Българска Държава пред очите ни извършвано от чифутска гнас Губим Майка България БЪЛГАРИИИИИИИ

Отговори
6 8
Ееееее

Ееееее

12.01.2022 | 19:20

Нали искахте промяна ето ви

Отговори
4 7
Мишата дупка!

Мишата дупка!

12.01.2022 | 19:44

Скрийте се бандити! Скоро и за Вас ще дойдат инспекторите от ДАНС, КОНПИ, ГДБоп......! Кражбите и грабежите, които извършихте и в момента извършвате пред закрити врати, за хората скоро ще се разберат и Вие бандити, ще трябва да обесните на хората, къде са 20мил.от Транспортния проект, 30мил. от Колодрума, 3 мил.от Зоологическата........ или откраднати за 10год.над 200мил.лв!Как се построи Империал,Бизнес центъра, къщата на Богомил, вилата В Белащица, хотела в Керамоти, Комплекс Каменица! Не сме забравили и Рая резеденс, парите от КМД и транспорта от ЗД! Споко, иде Видов ден за крадците на парите на Пловдив!

Отговори
17 3
Истината

Истината

12.01.2022 | 19:04

АМИ ЗАКРИЙТЕ СЕ НАПРАВО.И БЕЗ ТОВА НИЩО НЕ ВЪРШИХТЕ. А. ЗИКО С ТЕБ ИЛИ БЕЗ ТЕБ. ВСЕ ТАЯ. ПЛОВДИВ И БЕЗ ТАКАВА ОБЩИНА ЩЕ ОЦЕЛЕЕ.ПОНЕ НЯМА ДА ПРЕЧИТЕ И ПО-МАЛКО ЩЕ ЛАПАТЕ.

Отговори
24 2
Бат Колю

Бат Колю

12.01.2022 | 18:48

Защо тези хрантутници направо не ги махнем и да отиват в някой завод на работа.Всичко може да става онлайн и да останат не повече от 10% от сегашните сотици хиляди хрантутници.

Отговори
19 4
hasmukar

hasmukar

12.01.2022 | 19:56

Kade sa tezi zavodi?

Отговори
5 0
Егати цирка

Егати цирка

12.01.2022 | 18:37

Държавата на автопилот......

Отговори
16 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?