46

Извънредна ситуация в Пловдив: Огромен клон се скърши и премаза коли СНИМКИ

Масивен клон се скърши и превърна неделята на шофьори в истински кошмар. По-рано днес живущите на ул. "Братя Търневи" около номер 23 са разтърсени от необикновен грохот.

Когато излизат от домовете си, виждат как огромният клон се е стоварил върху две коли. В резултат едната е със смачкан покрив и преден капак, а другата е сплескана като прегазено кенче.

Подаден е сигнал на тел. 112 за инцидента. На място идва екип на пожарната, който премахва тежкия клон и освобождава пострадалите возила - червен форд и синьо БМВ.

Репортер на "Марица" видя на място, че червената кола е напълно амортизирана и не може да запали. Шофьорката ще си търси правата. На място Пътна помощ натовари возилото на рампата. Синьото БМВ е собственост на мъж, който оглежда последствията от падналия клон по колата.

Пострадалите автомобили са били паркирани в зелена площ до кооперациите на улицата. Със сигурност нанесените щети са огромни. 

Видимо, дървото изглежда изгнило и е въпрос на време ужасът да се повтори, коментират очевидци. Според тях се отсичат здрави дървета, пък на рисковите не се обръща внимание.

Цяло чудо е, че в този момент никой не е преминавал под клона, не е имало и никого в затиснатите коли. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Тарикати

Тарикати

17.07.2022 | 20:44

А тези две таратайки какво търсят на поляната под дърветата

Отговори
11 0
eli

eli

21.07.2022 | 10:04

Там има паркинг , а не поляна.

Отговори
0 0
Нагли Нарушители

Нагли Нарушители

17.07.2022 | 20:42

Ако не бяха извършили нарушение паркираики в зелените площи, нямаше да имат и проблеми.

Отговори
13 1
Сефте комендантски...

Сефте комендантски...

17.07.2022 | 20:35

"Видимо, дървото изглежда изгнило и е въпрос на време ужасът да се повтори, коментират очевидци. Според тях се отсичат здрави дървета, пък на рисковите не се обръща внимание. " Много точно казано!!!

Отговори
11 11
Боби

Боби

17.07.2022 | 19:27

Кво правят спрели в зелените площи на сянка, торикати.

Отговори
16 4

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?