46
Следвайте ни

Изявени млади учители с 400 лв. награда за Деня на будителите

viber icon

Млади учители, успели да докажат професионалните си качества, ще бъдат отличени с почетна грамота и 400 лева парична награда за Деня на будителите. Комисията, сформирана в Община Пловдив, предлага Общинският съвет да одобри  на сесията в сряда 18 изявени педагози. Сред тях са учителите Илияна Василева в  ЕГ „Иван Вазов“, Катя Башева в СУ „Любен Каравелов“, Петя Делчева в СУ „Св. Патриарх Евтимий“, номинирани от ръководствата на техните учебни заведения.

Още 16 педагози и директори на училища и детски градини  се удостояват с почетна значка на Пловдив за 1 ноември.  В списъка, внесен в местния парламент от кмета Здравко Димитров, са учителите Ани Георгиева в ОУ „Райна Княгиня“, Мария Василева в ОУ „Яне Сандански“, Шинка Дичева-Христозова в МГ „Акад. Кирил Попов“, Катя Хаджиева в ДГ "Буратино". Правилата за отличията са утвърдени с наредба, приета преди време от Общинския съвет.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?