Следвайте ни

Изоставен бус шашна пловдивчани СНИМКИ

viber icon

Зарязан бус паникьоса живущите на ул. „23-ти Септември“ в пловдивския квартал „Прослав“.  Возилото е „Форд Транзит“ и е паркирано точно пред една от къщите там. 

Живеещите в близост до мястото, където е изоставен буса, разказаха пред „Марица“, че возилото не помръдва от неделя вечер. 

„Към 04.00 часа в почивния ден чух шум. Излязох и видях как от буса излизат двама души и се оттеглят с бързи стъпки. Помислих, че е на някой съсед, който се прибира късно. На следващия ден, тоест вчера, започнахме да се питаме един друг на кой е този бус. Всеки отговори „Мислех, че е при теб нещо“. В крайна сметка се оказа, че не е на никой и че хората, които видях да се оттеглят в далечината са неизвестни. Изчакахме да видим дали някой ще дойде да го подкара, но това не се случи през целия вчерашен ден, тази сутрин ситуацията е същата“, разказа прославчанин. 

Хората са подали сигнал до телефон 112 вчера за изоставения бус, но полиция така и не е пристигнала. 

„Нямам представа какво прави този бус тук. Има разпиляни документи по предната седалка. Притеснително е. В задната част може да има наркотици, може да има труп, може да има загинали бежанци...всичко е възможно“, коментира друг от живеещите наблизо. 

Репортер на „Марица“ видя, че в предната дясна част, до вратата, бусът е ударен. Не е изключено да е участник в катастрофа, след което водачът и спътникът му да са се оттеглили. 


 

 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

А може

А може

15.09.2020 | 12:05

да има и пачки евраци, нахвърляни в него, по 500. Любимите на мафията!

Отговори
5 0
Може да има

Може да има

15.09.2020 | 11:34

Аз съм потресена! Ако в буса има един бидон с прясно сварена ракия и не ѝ е отворен капака, за да излезе метиловия алкохол, може после консуматорите да се натровят. А може и да са родители и да оставят деца сираци... Толкова неща може, щом може да има и такива статии!

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?