46
Следвайте ни

Изненада! Смениха областния управител на Пловдив

viber icon

Правителството прие решение, с което освобождава Ангел Стоев от длъжността областен управител на област Пловдив. На поста се назначава Даниела Николова-Кършева, която до момента беше негов заместник.

Новината изненада служителите в областната администрация. Те обясниха пред "Марица", че Стоев е бил от сутринта в кабинета си и е разписвал документи.

Засега не е ясна причината за рокадата.

Новият областен управител на Пловдив Даниела Николова-Кършева е  юрист с богата практика. Тя има опит в административното и търговско право. Работила е в системата на Районната здравно-осигурителна каса в Пловдив.

За известно време Даниела Николова-Кършева бе шеф на Агенцията по вписванията в Пловдив. Това беше в периода, когато се полагаха основите на търговския регистър. Работила е и на частна практика.

 В рамките на днешния ден със заповед на премиера Стефан Янев от длъжността заместник областен управител на област Кюстендил е освободен Йордан Гогев. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Божеееее

Божеееее

20.10.2021 | 20:25

Да направиш кариера само с половината част на тялото, може само в България. От Кунева до Георги Колев ги е облизала всичките.

Отговори
9 1
Петров

Петров

20.10.2021 | 19:26

Абе тези милиционера що не си гледат пенсиите и огромните доходи, които имат, ами все за държавни служби се натискат. Стоев, Кюмюрджиев, Ставрев, Чонов и още ред други все на държавна ясла след пенсия искат да са. Ами като толкова им се работи да ходят в частния бизнес, а не заемат места на младите, които няма къде да се реализират.

Отговори
12 2
OldTen

OldTen

20.10.2021 | 17:31

Ангел Стоев, Ангел Рангелов все един отбор юнаци, дялани камъни, верни синове на Партията.

Отговори
16 3
Българи

Българи

20.10.2021 | 16:34

А, бе страната е в хаос. Радев сменя областни. Радев и правителството да подават оставка. Радев ще предизвика с алчността си за власт, гражданска война.

Отговори
29 19
jon bon

jon bon

20.10.2021 | 15:52

Що така ги уволни?!

Отговори
25 4
Бела Чау

Бела Чау

20.10.2021 | 22:26

Ми не може зет ти, да е инициатор за избора на кандидата на Герб за президент и да е в листата им за депутат и ти да си в отбора на тези, които искат промяната! Ми нещо като дървено желязо! Даже закъсняха!

Отговори
7 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?