46
Следвайте ни

Изложба на уникални снимки от Фотосалон Пловдив 2021 в парк "Ружа"

viber icon

Изложба с наградените фотографии на Осмия Международен фото салон Пловдив 2021 е наредена в парк „Ружа“ в район „Западен“. Това съобщи кметът на района Димитър Колев, който лично разгледа отличените произведения. Изложбата ще остане в парка до 30 септември.

Международен фотосалон Пловдив е традиционно събитие, което се провежда под патронажа на FIAP, HPS и НСФА „Янка Кюркчиева“ и с подкрепата на общината, като част от Културния календар на града за 2021 година. Петчленното международно жури е разгледало общо 4851 фотографии, представени от 353 участници от 46 държави в 6 раздела. Във финалната селекция са включени 1177 фотографии на 263 участника от 42 държави.

„С тази изложба продължаваме да развиваме парк „Ружа“, като амбицията ми е освен като пространство за отдих и спорт, той да се развива и като място за култура. Тук се провежда традиционният Голям майски концерт, инициативата „Музика в парка“, както и най-голямото детско хоро. С разширяването на парка възнамерявам да продължим с развитието на културните събития в Пловдив“, заяви кметът Димитър Колев. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?