49

Изградиха още една детска площадка за малчуганите в „Северен“

Поредна детска площадка бе изградена в район „Северен“. Новата придобивка разполага с: комбинирано детско съоръжение, двойна люлка и двойна къщичка за игра. Тя е проектирана с ударопoглъщаща настилка в два цвята: зелен и червен.

„Погрижихме се и за децата, живущи на ул. “Бързия” и ул. “Арабаконак” в “Северен”, да играят на нова безопасна детска площадка“, коментира кметът на района Стоян Алексиев.

Поставено е ново LED осветление. Монтирани са и нови пейки за удобство на родители, баби и дядовци.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Стойчо

Стойчо

02.02.2023 | 15:57

Ох чадо гербаджийско....колко грехове имаш да изкупваш.... не става с площадки...

Отговори
1 0
Питащ

Питащ

01.02.2023 | 16:14

Марица чета интересни факти от писалите преди мен. Озадачи ме бездействието на местната власт. Ще се радвам за статия от Вас по този въпрос. Питам и очаквам статия ако сте независима медия.

Отговори
2 1
Този същия частник в парк "Студенец" е оградил и част от улицата

Този същия частник в парк "Студенец" е оградил и част от улицата

01.02.2023 | 16:02

Колко ли парички са гушнали кметовете и общинските съветници и служителите на инспектората за това. Глобяват за паркиране в междублоково пространство а за тези които обграждат зелени площи и улици законите не се прилагат.

Отговори
2 1
Попитайте кмета защо е разрешил част от парк "Студенец"

Попитайте кмета защо е разрешил част от парк "Студенец"

01.02.2023 | 15:49

Защо е разрешил кметът час от парка да е ограден и присвоен за ползване към частен двор. Има ли общински инспекторат в град Пловдив? Така ли община Пловдив стопанисва общинските терени с отреждане зеленина. Няма отговор.

Отговори
2 1
На площадката в парк "Студенец"

На площадката в парк "Студенец"

01.02.2023 | 15:32

Кога бе господин Язов? Кога ще поставите нормални пейки за майките с детски колички. А нормални алеи с плочки за детските колички? А ограда поне от жива растителност към улиците, кога бе господин кмет? А кога ще смените пясъка в детската площадка направена и останала от социализма. Каква безотговорност от бивш депутат на Герб.

Отговори
3 1
ДАНО!

ДАНО!

01.02.2023 | 13:54

Е ТОЯ ШУТ НЯМА ЛИ ДРУГ НОМЕР МНОГО МУ ПЛОСКИ НОМЕРАТА... МОЖЕШЕ ДА ДАДЕ ДНЕС КУРБАН ЗА ТРИФОН ЗАРЕЗАН.... ЖАЛЪК ЖАЛЪК ХУБАВТО Е ЧЕ МУ ИЗТИЧА МАНДАТА И ЩЕ Е РЕДНО ДА БЪДЕ МНОГО ДОБРЕ ОГЛЕДАН ОТ ВСИЧКИ ОРГАНИ СВЪРЗАНИ С КОРУПЦИЯТА.... ЩЕ СИ ПОЧИНЕМ СКОРО ОТ ГЛУПОСТИТЕ НА АЛЕКСИЕВ ЖИТЕЛИ НА СЕВЕРЕН....

Отговори
5 1
Гражданин

Гражданин

01.02.2023 | 13:30

Да вземат да подменят кошчетата и кофите за отпадъци- целият Северен е в смет,заради ветровете и редкият график на служителите на Чистото и паркове и градини

Отговори
3 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?