Следвайте ни

Издирва се! Бивш данъчен изчезна в Пловдив СНИМКА

viber icon

47-годишният бивш данъчен Марин Събев от Пловдив е в неизвестност от 5 месеца, а съпругата и дъщеря му го издирват под дърво и камък. 

На 3 април тази година Марин напуснал дома си и от тогава никой не знае къде се намира. Той е висок около 1,90 , едър, брадясал, облечен с кафяво яке  и шушлеков панталон.

„От 5 месеца е в неизвестност, но познати, които няма как да го сбъркат, са го виждали, което значи, че е жив и обикаля свободно. Хората, които са го срещали казват, че е много отслабнал“, разказа пред репортер на Marica.bg дъщеря му Петя Събева.

На 2 август Марин е забелязан от негови познати на на моста на ВИХВП да върви към бул. „България“, но те не знаели, че той е избягал и не сигнализирали на семейството му.

Според Петя баща й е планувал е да избяга, защото малко преди това поискал пари от жена си и се разплакал. Награбил няколко карти за София, България и Европа, но дъщяря му ги взела и той тръгнал без тях. 

„Потегли с документи и ключове. Той не обича да се сприятелява и да се заговаря и най-вероятно е някъде сам“, заяви притесненото момиче.

Тя предполага, че вероятно баща й все още има някакви финанси в себе си щом е оцелял до началото на август.

Марин Събев е работил като данъчен в НАП, но бил принуден да напусне. Този факт му се отразил зле, не успял да го преживее и изпаднал в тежко душевно състояние. 

„Предположенията ни за бягството са, че след като му се наложи да напусне работа, се чувства ненужен и непотребен, тъй като не допринася за семейството и затова е решил да постъпи така“, разказа момичето. 

Според семейството, другият вариант е ,че Марин сметнал, че някой го заплашва и чрез присъствието му около близките си той ги застрашава. Дали наистина някой го е заплашвал не се знае, защото не обичал споделя. 

„От полицията казват, че го търсят, но 5 месеца няма никакъв резултат. Пуснат е за общонационално издирване, 7 дни след като изчезна“, допълни девойката. 

Семейството варе всеки, който види Марин, да се обади на дъщеря му Петя Събева на телефон: 0884 40 70 61,  или в най-близкото полицейско районно управление.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?