71

Издирва се! Безследно изчезна бивш ректор на Пловдивския университет

85-годишния проф. Никола Петков Балабанов от Пловдив изчезна безследно. В неделя, 18 септември, той е бил за последно в дома си на бул. „Източен“ и от тогава не се знае местонахождението му.  Това съобщиха от пловдивската полиция и призоваха всички, които разполагат с информация за него, да сигнализират в дежурната част на Четвърто РУ - Пловдив на тел. : 032/932 004.

Проф. балабанов е бил ректор на Пловдивският университет през 90-те години.  Висок е 173 см, със слабо телосложение, сини очи, бяла коса. Бил е облечен с бежов панталон, червена риза с дълъг ръкав и зелено яке. В себе си е имал документи за самоличност.

Никола Балабанов е роден през 1937 година в Пловдив. Завършва физика в СУ "Св. Климент Охридски". В продължение на 51 години преподава атомна физика в Пловдивския университет, а от 1989 до 1993 година е и негов ректор.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Чичо Гошо

Чичо Гошо

21.09.2022 | 17:54

Абе, Марица, защо сте забраниле коментариите за Манол Генов? Той ми беше гъзолизец, а пък ми заби ножа до дръжката. А пък е и по-голям крадец от мен. Питайте го за комисионните от всички договори от ВиК. А пък дели само на едно и за мен няма!

Отговори
8 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?