Следвайте ни

Избраха с конкурс новия главен еколог в Община Пловдив

viber icon

Вяра Колева спечели конкурса за шеф на дирекция "Екология" в Община Пловдив. Колева и досега е работила в същата дирекция, но като главен експерт. Има опит и е отговаряла за води, ОВОС и инвестиционни намерения. На конкурса за мястото се бореха петима кандидати. 

Длъжността беше освободена, след като Василка Чопкова беше назначена за шеф на "Басейнова дирекция". Временно директорската длъжност изпълняваше Йорданка Цонева, която е главен експерт в "Екология".

Сред изгубилите състезанието е Христо Минков, който беше еколог № 1 на община Пловдив в мандата на кмета Славчо Атанасов, а също така и директор на РИОСВ - Пловдив.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Гражданин   садящ  дървета  без  никой  да  му  плаща

Гражданин садящ дървета без никой да му плаща

24.08.2020 | 20:41

Пловдив с отвратителните си засушавания плаче за чист въздух. Постоянно наблюдавам как общината пръска хиляди левове народна пара за засаждане на нови дървета, то не са снимки на шефове с лопати, то не е разтягане на локуми и после... в горещините повечето растителност изсъхва. Просто на никой вече не му е еня че едно дръвче да подрасте иска известно време грижи, поливки. Това масово може да се наблюдава в много части на града-млади изсъхнали фиданки най- много в парк ,,Лаута,, където лично кмета Тотев си прави самореклама на ,загрижен,,, стопанин.

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?