Изборите в „Столипиново" докараха инсулт на 63-годишен мъж

63-годишен мъж от кв. „Столипиново" в Пловдив е починал от инсулт в предизборната нощ вследствие от вълнение за кого от кандидатите да даде гласа си. По думите на сина на починалия - Стефан Георгиев върху баща му е бил упражняван натиск през последните дни от представители на различни партии. Според Стефан отделни партии атакуват големи фамилии преди изборите като тяхната, която се състои от шест големи семейства, за да печелят гласове. Изборнаъа активност е изключително слаба към 12,00 часа е 5,6 %.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
саба 14

саба 14

25.10.2009 | 15:00

аман от тия т.нар. роми,докога ще се занимаваме с тях.ТЕса непоправими мундари и крадци.Най добре в гето да ги вкарат,да си живеят отделно,ай сиктир !

Отговори
0 0
Цъфтидренчо

Цъфтидренчо

24.10.2009 | 14:21

Дядката си умер както си му е редът -63 годишен.Лека му пръст и толкоз.На избори като на избори. Живи-умрели всички сме на един хал.Все едно че сме се гътнали вкупом!Това са изборите!

Отговори
0 0
Каркадес

Каркадес

24.10.2009 | 14:19

Починал вселдствие на вълнение в изборната нощ за кой да гласува.Е това вече е върхът.Това е мноо удобно обяснение на близките на гътналия се мангал.Просто си е дърт-на цели 3 годинки и си му е дошъл просто краят по естествен път.Той даже много е живял.Мангалите умират твърде млади.Тоя е направо за книгата на гинес.Колкото повече,толкова по-добре за всички нас!

Отговори
0 0
маке

маке

24.10.2009 | 14:03

Тоя запис дето го направил тоя чирнил от гетуту - ебаси порнографията.Тя сестрата-горката нищо лошо не видяхме да е направила.А пък оня лумпен-нейния началник-мизерник жалък ,как не го е срам-вместо да я защити.Простак!Лижегъзец мангалски.

Отговори
0 0
eagles

eagles

24.10.2009 | 13:52

Да си мангал в България си е на голяма далавера! Всички ти се кланят, журналята - разбрали не доразбрали те защитават по вестниците и ти ближат краката! Особено при последния случай, дето мангала записвал с видиокамера като ключодаржател медицинските работници.Сестрата, дето са я наказали "благодарение" на мангалския запис едва ли е мечтала за такава видеокамера. Обаче Манго има и какво ли още има, дето учители и лекари не смеят и да помечтаят ?! Та..... искам да съм циганин в България и медиите да са ми слуги!!!

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?