ИЗБОРИ 2009: Стефан Данаилов: Севда е мъжко момиче, ще води битки

Севда е мъжко момиче, коeто не се страхува да води битки. По този начин, типично в негов стил, народният представител от Пловдив Стефан Данаилов представи кандидата за кмет на район „Източен" Севдалина Петрова. Жената е силният пол, тя е тази, която създава топлина, и аз съм сигурен, че Севда ще изпълнява с любов задълженията си като кмет на „Източен", каза Данаилов.

И аз живея при същите условия като вас. И аз искам един по-сигурен, по-чист район, с по-добри комуникации. Не обичам гръмки обещания, затова предлагам онова, което мога да изпълня. С тези думи Севдалина Петрова откри предизборната си кампания. Тя призова събралите се в парк „Каменица" граждани и симпатизанти да гласуват интелигентно, защото от избора им на 24 октомври зависи как ще се развива районът в бъдеще.

С бурно „Победа" симпатизанти пожелаха успех на Севда. На откриването на кампанията присъстваше и народният представител Захари Георгиев. Граждани могат да се запознаят с ангажиментите, които си поставя Севдалина Петрова, на интернет сайта azizbrah.com.  

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?