49
Следвайте ни

Иван Стоянов: Работим район „Източен“ да е добро място за живеене за възрастните хора

viber icon

Кметът на район „Източен“ Иван Стоянов отново сподели празника на членовете на пенсионерски клуб „Каменица“. За поредна година те заедно отбелязаха Международния ден на възрастните хора с кратка тържествена програма.

„Поздравявам  Ви  и се радвам, че пак сме заедно и че Ви намирам в добро здраве и бодър дух“, обърна се Стоянов към присъстващите, сред които бяха и заместник-кметът „Спорт, младежки дейност и социална политика“ Георги Титюков и Веселина Ботева, директор дирекция „Социална политика“.

По традиция участие в празничната програма взеха самите пенсионери с песни и танци, както и деца, и ученици от една от школите по балет в „Източен“. Музикалната изненада в програмата бе изпълнение с традиционна родопска  кабагайда,  с която атмосферата стана доста емоционална.

Когато обстановката се успокои и се намалят мерките, свързани с COVID – 19, Иван Стоянов отново ще съдейства за осъществяването на нови посещения в различни интересни дестинации, както това се е случвало преди пандемията.

С разширението на пенсионерския клуб миналата година, за което бяха заделени 30 000 лева от бюджета на района, стана възможно повече хора да членуват.

„Ремонтът направи обстановката по-комфортна и приятна и това е едно от малкото неща, които можем да направим за възрастните. В момента облагородяваме и пространството наоколо, което ще зарадва малки и големи и кварталът ще стане още по-добър за живеене“, заключи районният кмет Иван Стоянов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?