46

Иван от блок 46 с награда от кмета на "Тракия"

Благодарности и награди от кмета на „Тракия” Костадин Димитров получи Иван Матански от блок 46 за работата му по преобразяване и облагородяване на пространството до вход А.  

Това стана в рамките на юлското издание на кампанията „Цветен кът”, която поощрява тракийци, вложили време и усилия за облагородяването на общите площи пред домовете си. 

За нуждите на съседите от вход А на 46-ти блок бяха осигурени две пейки от кметството в „Тракия” и две кошчета за отпадъци от ОП „Градини и паркове”. 

Иван Матански разказа, че от миналата година е засадил 700 храста и 15 иглолистни дървета, също осигурени от общинското предприятие. Наесен залесителните дейности в пространството продължават, увери той. 

„Адмирации към всички тракийци за работата им по разкрасяването на местата за отдих пред входовете, в които живеят. Създаденият уют пред блоковете дава онази неповторима атмосфера на квартала ни и събира на раздумка съседите, а децата играят пред очите на родителите си”, заяви кметът на „Тракия” Костадин Димитров, по чиято инициатива вече десет години се провежда кампанията „Цветен кът” в най-младия пловдивски район. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

03.08.2022 | 04:20

БРАВО на господин МАТАНСКИ

Отговори
2 0
Офф

Офф

02.08.2022 | 22:58

Глупаци,да бяхте сложили снимки на растенията,не на човека

Отговори
0 1
От квартала

От квартала

02.08.2022 | 18:57

Кмете а за най лош комшия награди!

Отговори
3 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?