Следвайте ни

Иван Гешев се срещна онлайн с апелативния прокурор на Пловдив

viber icon

Главният прокурор Иван Гешев проведе видеоконферентен разговор с апелативния прокурор на Пловдив Тодор Деянов и административните ръководители на Окръжната и Районната прокуратури в Смолян. За онлайн срещата става ясно от сайта на Прокуратурата. 

В рамките на разговора е обсъдена дейността на прокурорите в региона на Смолян през изминаващата година и са набелязани приоритетите за 2021 г.

Иван Гешев подчертал, че въпреки данните за намаляването й, акцент в работата на прокуратурата по места ще продължи да бъде противодействието на конвенционалната престъпност. Обсъдени са и условията на работата на магистратите. 

Главният прокурор изразил благодарност към прокурорите и съдебните служители от апелативния район за ангажираността им в благотворителните кампании на ПРБ, Асоциация на прокурорите и Камара на следователите в България в подкрепа на борбата с пандемията от коронавирус.

Във видеоконферентната среща участие е взел и зам.- главният прокурор Красимира Филипова.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?