46

Искат в МВР кикбоксьорите, арестували опасен бандит в Пловдив

Вътрешният министър Иван Демерджиев и шефът на пловдивската полиция старши комисар Васил Костадинов предложиха на кикбоксьорите, арестували опасен бандит в Пловдив, да станат униформени, предаде репортер на "Марица". Това се случи по време на кратка церемония по награждаването на смелите момчета за доблестната им постъпка в началото на февруари. 

"Ще награда треньора Димитър Желязков за гражданска доблест - такава, каквато искам да виждам. Да си треньор е призвание. Той не само учи и тренира своите възпитаници, а и ги възпитава като родител. В днешно време хората извръщат поглед, когато видят подобно нещо, а Желязков е дал впечатляващ пример", каза министър Демерджиев и връчи отличия. Той подчерта, че признанието, което държат в ръцете си, задължава. 

"Опитвам се така да възпитавам сина си, искам да виждам повече такива примери. Благодаря ви, момчета! ", обърна се към кикбоксьорите вътрешният министър.

Припомняме, че гражданският арест стана на 8 февруари на ул. "Гладстон" в града под тепетата, след като рецивидистът с прякор Сашо Кифлата ограби тийнейджър, заплашвайки го с нож. 

Оцени новината

Оцени новината
4.2/5 от 5 оценки
4.2/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?