1553

Интерактивно входно ниво предизвиква настоящи и бивши ученици с въпроси за пловдивски забележителности

Първият търговски център в града под тепетата раздава награди за най-любознателните

Десет културно-исторически сгради и паметници в Пловдив са обединени в образователна разходка игра, с която да си припомним магията на любимия град. Паметникът на Съединението, Градската художествена галерия, градския Дом на културата „Борис Христов“, чешмата „Пловдивско хоро“ и Момотаро от Окаяма в градската градина попадат сред обектите, за които интерактивната платформа задава въпрос към участниците. 

За да получиш достъп до играта, първо е нужно да се регистрираш в платформата на сайта на търговския център.  След регистрацията получаваш достъп до интерактивна карта с десетте включени места или паметници в Пловдив. За да играеш, трябва да отговаряш на въпросите, свързани с всяка от локациите от картата. А за да ти се отвори въпрос, докато си на дадена локация от списъка, трябва да заснемеш и качиш в платформата снимка на обекта. Изкуствен интелект разпознава на коя от локациите се намираш, и зарежда въпроса за тази локация.

Обикаляйки града, освен че ще си припомниш есенната магия на Пловдив, ще демонстрираш знания или научиш нови любопитни факти за града, ще можеш и да спечелиш награда. За най-любознателните фенове на Пловдив от търговския център са подготвили парични ваучери за пазаруване за новия сезон. Двадесет от отговорилите вярно на поне 5 от въпросите ще спечелят GiftCard на стойност 50 лв., а десет от отговорилите вярно на всички 10 въпроса – GiftCard на стойност 100 лв.

Имаш време до 15 септември да се включиш във входното ниво на Mall Plovdiv и да бъдеш обратно в тон с града през новия сезон.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Прекрасна идея!

Прекрасна идея!

02.09.2022 | 15:25

И поучителна,и образователна!

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?