46
Следвайте ни

Инж. Ненко Калакунов: Няма щети по коли при инцидента с паяк!

viber icon

Няма нанесени щети нито по репатрираната кола, нито по други при инцидента с паяк тази сутрин. Това каза пред "Марица" инж. Ненко Калакунов, директор на ОП "Паркиране и репатриране". 

"Подаден е сигнал за неправилно спрял автомобил пред гараж на ул. "Лебед". Паякът е дошъл. Тъй като "Лебед" е еднопосочна, шофьорът се насочил да мине по ул. "Георги Измирлиев". Там опитал да мине, но стрелата на паяка закачила клон. Шофьорът спрял. На място е пристигнала полиция. Направили са му тест за употреба на алкохол, като всичко е точно. Закаченият клон е премахнат, няма нанесени щети нито по вдигнатия автомобил, нито по паркираните на улицата", обясни хронологията на събитията инж. Калакунов. 

По думите подобни инциденти се случват често. "Има много места в града с провиснали кабели. За да няма инциденти, във всеки един паяк има приспособление, с което при нужда те се повдигат, за да премине. Наскоро имаше такъв случай с провиснали тролейбусни жици. Всичко зависи и от това колко висока е вдигнатата кола, колко високо е вдигната стрелата на паяка", посочи директорът на ОП "Паркиране и репатриране". 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Инж.

Инж.

08.10.2021 | 13:07

Какъв инженер е този с дипломата от ПЖИ

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?