Следвайте ни

Играчка-плачка: Огромен клон се стовари на метри от детска площадка СНИМКИ

viber icon

Огромен изсъхнал клон се стовари на метри от детска площадка в Пловдив, съобщиха притеснени читатели на "Марица".

Клонът е паднал в парк "Кронщад" до училище "Димитър Талев" в "Кючук Париж". Инцидентът е станал снощи, вероятно заради вятъра. Още един клон е надвиснал над играещите хлапета, готов всеки момент да рухне, се вижда от снимките.

Това е поредният случай, в който пловдивският парк се разминава на косъм от трагедия заради изсъхнала растителност. В началото на юли огромно дърво падна близо до майки с деца в района и по чудо не взе жертва.

Според Гошо Горилов, родител на детенце, което играе тук, паркът се нуждае от спешен оглед и санитарна сеч.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Βърбан Τрендафилов Αкациев

Βърбан Τрендафилов Αкациев

24.07.2021 | 15:57

Обаче има един голям проблем... Винаги има някой "буден" гражданин който протестира, или пък "Паркове и градини" изненадващо обявяват, че дървото било здраво... Пред блока в който живея има над 60 годишна акация, която не пожелаха да отрежат...

Отговори
2 0
И не само там...

И не само там...

24.07.2021 | 14:41

Софорите по ул. "Генерал Данаил Николаев" са в плачевно състояние! 9 от десет са с големи хралупи и изсъхнали клони. Трябва ли някой да умре от инцидент с подобни дървета, та да се размърдат институциите?!?

Отговори
5 2
Котка

Котка

24.07.2021 | 13:14

Махайте ги тия софори вече. Красиви са, но клоните им са крехки и лесно се чупят. В целия Кичук след буря или обилен снеговалеж се разчистват изпочупени клони. Живях доста години в квартала, все така си беше.

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?