Следвайте ни

Идват пари за LED лампи в "Централен" и "Южен"

viber icon

Министърът на енергетиката Теменужка Петкова и кметът Здравко Димитров ще подпишат днес в Община Пловдив договор за финансиране на проекта за ново енергоспестяващо улично осветление в  районите „Централен“ и „Южен“. На официалната церемония в заседателната зала ще присъстват и кметовете на двата района Георги Стаменов и Костадин Язов. 

LED лампи ще осветяват квартала между бул. „Копривщица“, „Марица-юг“, „Руски“ и "Христо Ботев“ в "Централен"  и в карето между Коматевско шосе, ул. „Акад. П. Динеков“, бул. „Македония“ и  „Никола Вапцаров“ в "Южен". Проектът е на обща стойност 1 126 999 лева  и  се реализира с безвъзмездната помощ от Норвежкия финансов механизъм чрез Агенцията за устойчиво енергийно развитие.  

Проектът е подготвен от Община Пловдив. Уличното осветление ще бъде подменено, след като се избере изпълнител. Новите лампи ще спестяват електричество и разходите, които Общината плаща от своя бюджет.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ТОКА ????

ТОКА ????

24.02.2021 | 11:00

ДА ТОВА Е НШАТА ДИПЛОМАЦИЯ ЗА СМЯХ ПРЕД ЧУЖДЕНЦИТЕ....

Отговори
0 1
ТОКА ????

ТОКА ????

24.02.2021 | 11:00

ТАЯ ТАКА МИРИШЕ НА МЪРША ТЕМЕНУГА...ТОЛКОВА Е НЕГРАМОТНА ЧЕ ЧАК НИКОЙ НЕ Й ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ... ТАЯ СИ ПОСЕДЯ ПОЯДЕ И ПО ПИ НА НАШАТА СОФРА...САМО ПРИРАСТ ДАДЕ НЕ МОЖЕ ВЕЧЕ ДА СИ ЗАКОПАВА ПАЛТОТО.... ТАЯ ЩЕ МИ ПРАВИ ЕНЕРГИЙНА ПОЛИТИКА С ОНЕЗИ РУСКИ И АМЕРИКАНСКИ ХИЕНИ...САМО СИ Я ПРЕДСТАВЯМ КАК ГИ ЗАБАВЛЯВА НА ТЕЗИ СРЕЩИ НА ВИСОКО НИВО...В КОЕТО ТЯ Е ПОД ВОДАТА...

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?