1939
Следвайте ни

Храна за шампиони срещу 1 милион

Спортното търси доставчици с пряко договаряне

viber icon

Близо 925 хил. лева с ДДС ще струва изхранването на учениците в Спортното училище под тепетата през следващите 3 години. Това става ясно от документите, които училището е подало към АОП, с който се стартират и процедурите по избор на изпълнител на принципа "пряко договаряне". Покана за участие е изпратена до три фирми - "Сибота" ЕООД, "Лалев Комерс-08" ООД и "Геан" ЕООД.

Бъдещият изпълнител ще трябва ежедневно да осигурява обяд за 200 деца, както и вечеря за 100. Специално условие е храната за младите спортисти да се приготвя на място в кухненския блок на училището, като раздаването на порциите ще трябва да се случва по предварително определен график в столовата. Обядът трябва да включва супа, основно и десерт на обща стойност до 4,59 лв. без ДДС, а вечерята - само основно ястие и десерт за не повече от 3,67 лв. Всяка седмицата пък трябва да има по два вида менюта за два различни хранителни режима на младите спортни надежди на Пловдив.

Станимир Кронев

Станимир Кронев

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Станимир Кронев е завършил журналистика в СУ и финанси в ПУ. Участва в създаването на редица културни и развлекателни събития в Пловдив. Публикува в американски издания.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?