Следвайте ни

“Hills of Rock” 2021 умря! Да живее “Hills of Rock” 2022!

viber icon

Лоша новина застигна феновете на рока в Пловдив и България. Преди минути организаторите от „Фест Тийм“ обявиха, че дългочаканият фестивал „Hills of Rock”, който се превърна в рок събитието на годината, се отлага за втори път. Метълите и рокаджиите ще трябва да преглътнат, че няма да видят идолите си поне още една година. Коронавирусът се оказа рязка спирачка за мащабните рокаджийски концерти, които се отменят ежедневно по света. 

„С огромно неудоволствие и тъга, се налага да споделим с Вас, че сме принудени да отложим Hills of Rock 2021 за следващото лято. Новите дати са 21. 07. - 23. 07. 2022. Мястото остава без промяна. Искрено вярваме, че Hills of Rock ще се завърне на Гребен канал в Пловдив през юли 2022 с пълна сила и по-вълнуващ от всякога! Благодарим Ви, че сте с нас в тези предизвикателни за музикалната индустрия времена!“, пишат организаторите. 

Причината - редица американски групи отлагат турнетата си в Европа. От „Фест Тийм“ са положили всички усилия фестивалът да се проведе въпреки всички трудности, но в крайна сметка са взели трудното решение да го отложат, за да няма компромиси с артистите и качеството на фестивалното преживяване. 

Закупените билети ще могат да се върнат, ако феновете преценят че новите дати не ги устройват или че са възпрепятствани да присъстват. Повече информация по този въпрос ще бъде изнесена на 8 юни, съобщиха още организаторите. На тази дата ще има и добри новини – ще се анонсират положителни промени, които предстоят – нови артисти, сцени и планирани реорганизации за Hills of Rock 2022. 

За краткото време на съществуването си фестивалът успя да изгради стабилно реноме. Част от рок афиша са били групи като Iron Maiden, Whitesnake, Judas Priest, Рони Ромеро, Guano Apes, Three Days Grace, Evanescence, Disturbed и много други. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?