49
Следвайте ни

Хайдути помогнаха на деца без родители в Пловдивско СНИМКИ

viber icon

Коледна изненада подготвиха членовете на пловдивското патриотично сдружение "Хайдути" за Дома за деца лишени от родителски грижи в село Зелениково.  Това стана благодарение на благотворителна кампания за набиране на хранителни продукти. Акцията се проведе пред един от големите хипермаркети в кв. "Тракия" в рамките на два часа. Отпред бяха поставени празни колички за пазаруване. До тях стояха членовете на сдружението, облечени като хайдути, както и две хубавици с народни носии. 

Всеки желаещ имаше възможност да се включи в кампанията като закупи и остави в една от количките пакетирани и/или консервирани храни. В рамките на два часа участие взеха десетки пловдивчани. Количките се препълниха, а за да привлекат още повече внимание хайдутите засвириха на гайда. "Благодаря на всички, които се включиха и дариха надежда! Хора на различна възраст, хора с различни възможности, но най-важното ХОРА! Вярвам, че българският дух е жив, вярвам, че българите са добри хора с добри сърца и вярвам, че заедно можем!", коментираха от сдружението успешната благотворителна кампания. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?