Следвайте ни

Хайдут Тодор стана каскадьор

viber icon

Един от колоритните членове на пловдивското сдружение "Хайдути" Тодор Тодоров получи диплом и сертификат за изкаран курс за каскадьор в "Ню Бояна филм". Курсът бе в академията за каскадьори, като стартира през август тази година. Обученията ги водеше Адам Хортън. По време на квалификацията Тодор е правил различни упражнения, най-вече реакции при удари. Хортън е направил кратък екшън филм с всичките 22-ма студенти в академията.

Тодоров твърди, че ще продължи да се занимава с тази професия. Любимият му холивудски актьор е Киану Рийвс. Той се надява някой ден да се види лично с него. Другият му любимец от Холивуд е Брад Пит. 

"Трябва да имаш желание и сърце за каскадьор. Някои неща, които правим, са опасни. Има риск, но спазваш ли мерките за безопасност, няма да имаш дертове. На мен най-много ми харесва хореографията с мечове и брадви. Малко викингски", добави нашето момче. Тошко очаква да бъде извикан догодина и да се снима в някои от холивудските ленти. Освен за каскадьори в академията се предлагат курсове и за водолази и шофьори за каскади. 

Заради страстта си по каскадьорството Тодоров обаче не е загърбил сдружение "Хайдути", където е байрактар. Той и колегите му продължават снимките на филма "Смутни време", в който участва и хайдут Тодор. 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?