Следвайте ни

Четете в "Марица": "Прахосмукачка" за $23 млн. издуха площада

viber icon

Блокираха имущество на Арабаджиеви за 310 млн. лв.

 

Имущество за над 310 милиона лева на Вълчо и Маринела Арабаджиеви е запорирано от КПКОНПИ. Движимите и недвижимите вещи са на територията на цяла България. Производството в антикорупционната комисия е образувано след уведомление от Спецпрокуратурата за участие на пловдивската фамилия в организирана престъпна група с цел извършване на данъчни престъпления и изпиране на пари, съобщиха от ведомството.

 

„Малък лъв“ идва на „Пловдив фила 2019“

 

Уникални колекции от ценни пощенски марки, карти и други материали може да се видят на Европейската филателна изложба „Пловдив фила 2019“. Тя се организира в рамките на панаира на колекционерите „Булколекто“, който ще се проведе от 17 до 20 октомври в Международен панаир-Пловдив. 

 

Участници от 19 държави представят в нея впечатляващи експонати, разположени върху 480 табла.

 

Най-редките и скъпи  екземпляри от българската филателна и предфилателна класика присъстват в сбирката на Идор Гатти, член на Кралското британско филателно дружество в Лондон. А негови колеги от София добавят два шедьовъра - марките „Малък лъв“ и „Източна Румелия“.

 

"Прахосмукачка" за $23 млн. издуха площада

 

Командоси от 68-а бригада Специални сили превърнаха за около час вчера площад "Централен" в терен за екшън сцени. Четирима от тях се спуснаха с въжета от кръжащ хеликоптер „Кугър” направо на новите плочки. Полетът бе част от репетициите за кампанията „Бъди войник”, която ще се проведе утре в Пловдив с пълния вариант на шоуто. Мощният хеликоптер създаде истинска виелица от пясък и листа. 

 

Карловец осъди МВР за полицейска провокация

 

Младеж от Карлово пребори в съда полицейска заповед за арест.  Административен съд - Пловдив отмени решението на Карловския районен съд и заповедта за задържане на 19-годишния Петър Маринов, който на 22 март остана с белезници в Районното в Карлово в продължение на няколко часа. Той бе задържан при специализирана полицейска акция в Карлово за наркотици.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?