1553
Следвайте ни

Грозно! Превърнаха тротоара на ул. „Иван Вазов” в кош за боклук

viber icon

В кош за боклук е превърнат тротоарът на  най-красивата улица  в Пловдив -  „Иван Вазов”  срещу МБАЛ „Св. Мина” /Първа градска болница/. 

Пешеходците са разгневени, че  в кашпата около дървото са струпани счупени и изсъхнали клони, жици, торби с отпадъци, пластмасови чаши и шишета. 

„Възмутена съм. Преди един месец свалиха реклама, а кабелите оставиха, без да ги приберат. Не са вдигнати и клоните, паднали при буря или отрязани. Боклукът около дърветата явно не се събира. Плащаме данъци и искаме да ни е чисто”, коментира пред репортера на „Марица” Долорес Костадинова.

Пловдивчанката живее около ресторант „Стадиона” и разказва, че при тях до бул. „Васил Априлов” и „Шести септември” по улиците вървят малки камиончета и прибират отпадъците. „Колко му е да пуснат техника и на ул. „Иван Вазов” Нали и този район се обслужва от общинското предприятие "Чистота"? ", недоумява Костадинова. 

Снимки от Наташа Манева

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Кочина

Кочина

19.12.2021 | 16:15

Прост народ слаба държава

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?