Следвайте ни

Грозни сцени в рейса: Кондуктор в сблъсък с гратисчия ВИДЕО/СНИМКИ

viber icon

Истински цирк се разиграл в градския транспорт на Пловдив, научи „Марица“. Кондуктор и пътник са влезли в пряк сблъсък, като причината е незакупен билет. Видео от разправията е публикувано в социалните мрежи. На него се вижда как кондуктор изблъсква със сила от рейс 29 гратисчия. Изгоненият го пита за името му и да се представи, но не получава отговор. На бутането отговаря „Имам пирони в крака“, за да се отнесат по-внимателно с него, но и това не смекчава грубостта. След като успява да го изтика извън автобуса, кондукторът заповядва на шофьора да затвори вратите и да тръгва, с което видеото завършва. 

Само за минути заснетият цирк събра десетки коментари и то изключително полярни. Половината изказват мнение, че правилата трябва да важат за всички – като не си плащаш билет, слизаш. Другите пък наблягат на факта, че като няма билет трябва да слезе, но никой няма право да се отнася така грубо и брутално с него, както прави въпросният кондуктор. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?